0,00 лв.

Гаранция за качество

Ние Ви предлагаме продукти с най-висок стандарт за качество, каквито обичайно не можете да намерите в друг магазин или супермаркет. Първокачественото месо е част от здравословния и балансиран режим на хранене. Чрез месото се набавят необходимите протеини, мазнини, минерали и аминокиселини.  

Стековете и заготовките на ВиВенда се произвеждат от охладено месо, добито от животни, които са отгледани свободно, без хормони и антибиотици. Стековете на ВиВенда са без консерванти, добавки и адитиви, свободни от Е-номера, нямат добавена вода и сол.

Стековете ни от американско говеждо месо са от най-добрите селекции USDA Prime и USDA Choice. Месото задължително е преминало процес на естествено зреене за период от минимум 45 дни, за допълнителна крехкост, сочност и аромат. Стековете и заготовките са ръчно селектирани, порционирани и оформени от нашите майстори. За селекцията, която предлагаме, се използват само най-добрите централни парчета от месото.

Телешкото месо, което предлагаме, е от млечни телета на възраст до 8 месеца. На етикета на всеки продукт е маркирана възрастта на животното, като буквата "V" е за животни на възраст под 8 месеца, а "Z", за такива между 8 и 12 месеца.

Пилешкото месо е със специален сертификат за качество "Label Rouge". Този сертификат удостоверява неговото качество и е гаранция, че хранителният продукт е безопасен и в процеса на получаването му за него са били полагани специални грижи и е упражняван контрол. Пилетата са отгледани на свободен режим за минимум 81 дни в региона Ланд, в югозападна Франция, известен с една от най-красивите и природно чисти части от бреговата ивица на Франция.

Свинското месо Дюрок, което ВиВенда ви предлага, е от много специална селекция животни, хранени с маслиново масло. То се смесва с естествените, специално подбрани за породата фуражи, с които се хранят прасетата и това оказва влияние, както на тяхното по-здравословно развитие, така и на качествата на тяхното месо. Полезните мононенаситените мастни киселини от маслиновото масло навлизат в свинската мас, което я прави още по-нежна и ароматна. Същевременно подобрява и здравословните показатели на месото.

Свинското месо Iberico е смятано за най-доброто свинско месо в света. Прасетата са отгледани на свободен режим, в Испания.

Крехкостта на нашето агнешко се крие в свободния режим на отглеждане.  Животните са от породи, признати по цял свят заради качеството и отличителния вкус на месото.

В производството на ВиВенда се работи само с охладено и първокачествено месо, преминало всички изследвания за безопасност и окачествяване. Ние запазваме натуралните вкусове на месото и влагаме само най-качествените и пресни подправки, като внимаваме за балансирания вкус на продуктите.

Всички продукти на ВиВенда, веднага след като бъде завършено производството им, се опаковат в бариерно вакуумно фолио и се замразяват шоково при температура под -40ºС. Това гарантира запазването най-добрите качествени показатели на месото и удължава срока на безопасно съхранение.