0,00 лв.

Начини на плащане

Условията за Начин на плащане са неразделна част от Общите условия за използване на сайта на ВиВенда.

Можете да заплатите Вашата поръчка по един от следните начини:

Чрез наложен платеж – плащане в брой, при получаване на доставката.

По банков път - чрез авансов паричен превод в банковата сметка на ВиВенда ООД. В този случай, заявката Ви ще бъде изпълнена след като се уверим, че плащането е извършено.

Внимание: Когато избирате този начин на плащане, ние подготвяме пратката като измерваме точното тегло на Вашите разфасовки и Ви изпращаме документ с преизчислената точна стойност на Вашата поръчка. Изчакайте да Ви съобщим окончателната сума, преди да наредите банковото плащане.

Чрез ПОС терминал, само за доставки в гр. София – в момента на поръчка трябва заявите този начин на плащане, за да може нашият доставчик да разполага с портативен ПОС терминал, когато доставя стоката на адрес. Доставчикът не винаги носи в себе си ПОС терминала, така че, ако не сте заяви желанието си изрично при поръчката, ще се наложи да извършите плащане в брой.

При пазаруване на място в шоурума на ВиВенда- гр. София, бул. „Владимир Вазов“ №37, имате възможност да заплатите в брой или чрез ПОС терминал.

Ако желаете фактура, трябва предварително да заявите при подаване на заявка през сайта или на нашия оператор при поръчка по телефона, за да може да получите фактурата заедно с доставката. В противен случай, доставката ще е придружена от касов бон за стойността на Вашата покупка.