0,00 лв.

Поръчка на продукти

Условията за Поръчка на продукти са неразделна част от Общите условия за използване на сайта на ВиВенда.

Поръчка на продукти от ВиВенда можете да направите онлайн през нашия сайт vivenda.bg или по телефон, на номер 0888 14 15 20.

Минималната стойност на поръчка от сайта за гр. София и страната е 50,00 лв. Покупка на продукти под тази стойност можете да направите на място в нашия шоурум, на бул. „Владимир Вазов“ №37, гр. София.

Поръчка онлайн

За да разглеждате продукти в сайта vivenda.bg не е необходима регистрация.

Поръчка можете да направите:

  • като гост - като попълните данни за обратна връзка и доставка;
  • като се регистрирате в сайта.

Регистрацията Ви дава възможност да имате свой личен профил (акаунт) в нашия сайт, до който имате достъп по всяко време чрез името и паролата, които сте задали. Информацията в него не е видима за останалите потребители и посетители на сайта. Чрез него можете:

  • да пестите време за въвеждане на Вашите данни за контакт и доставка, тъй като веднъж въведени, те се запазват във Вашия личен профил;
  • да проследявате историята на Вашите поръчки;
  • по всяко време да коригирате и актуализирате данните за контакт и доставка, които ни предоставяте.

След като завършите поръчката, на посочения от Вас имейл адрес ще получите автоматично потвърждение за успешно изпратена заявка. Упоменатата в него сума все още няма да е окончателната стойност, а ориентировачна, на база посочения в сайта среден грамаж на разфасовките. При обработване на заявката сумата се преизчислява спрямо точния грамаж на продуктите, които ще получите. Наш оператор ще се свърже с Вас, за да съобщи точната обща крайна сума и уточняване на удобен ден за доставка.

Ако не успеем да се свържем с Вас на телефонния номер за контакт, който сте посочили при заявката, изпълнението на поръчката Ви ще бъде прехвърлено за следващия работен ден.

Поръчка по телефона

Можете да направите поръчка на телефон 0888 14 15 20, където наш оператор ще приеме Вашата заявка.

При обаждане трябва да посочите Ваши точни данни за контакт и адрес за доставка, и да заявите точно и ясно наименованията и количествата на желаните продукти, съгласно номенклатурата в сайта. Ние не носим отговорност за объркана поръчка, ако Вие не сте използвали точните наименования на артикулите при подаване за заявката.

Посочените грамажи в сайта са ориентировачни, те са на база средния грамаж на разфасовките на продуктите на склад. Точната стойност на Вашата поръчка става ясна след обработване на заявката, когато бъде преизчислена спрямо точния грамаж на продуктите, които ще получите. Наш оператор ще се свърже с Вас за да съобщи точната обща крайна сума и за уточняване на удобен ден за доставка.

При подаване на телефонна заявка извън работното ни време тя се записва на телефонен секретар и се обработва на следващия работен ден. В такъв случай се уверете, че сте продиктували точно и отчетливо Вашите координати и Вашата заявка (наименованията на продуктите и желаното количество).

Ако не успеем да се свържем с Вас на телефона, който сте посочили при заявката, изпълнението на поръчката Ви ще бъде прехвърлено за следващия работен ден.