0,00 лв.

Цени и наличности

Условията за Цени на продукти и Наличност на продукти са неразделна част от Общите условия за използване на сайта на ВиВенда.

Цени на продукти

Всички цени, обявени в сайта на ВиВенда, са в български лева с начислен ДДС.

Тъй като всички наши стекове се оформят ръчно, е възможно реалният грамаж на стека, който получавате, да варира от посочения в сайта. Същото се отнася и за продуктите, чиято цена се сформира на килограм, а не на брой. За това е възможно да има разлика между сумата, която виждате изписана в момента на поръчка и тази, която след обработка на заявката трябва да заплатите при доставка.

След приемане и обработка на Вашата заявка, стойността на всеки заявен продукт се маркира според точното тегло на разфасовката и поръчката става готова за доставка. Следователно, цената се преизчислява и Вие заплащате точния грамаж на продукта, който получавате.

Наличност на продуктите

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.