0,00 лв.

Минимална поръчка и цени за доставка

Условията за Минимална поръчка и Цени за доставка са неразделна част от Общите условия за използване на сайта на ВиВенда.

За София-град (Зона 1, Зона 2 и Зона 3)​

Минималната стойност на поръчка с възможност за доставка в гр. София е 50,00 лв.

При поръчка на стойност над 100,00 лв., доставката е безплатна. При поръчка на стойност до 99,99 лв., цената за доставка е 9,00 лв.

При заявено от Вас желание, да получите продуктите си на място от нашия шоурум – гр. София, бул. „Владимир Вазов“ №37, към стойността на поръчката няма да бъде начислена цена за доставка.

Цена на 1 бр. хладилна опаковка*: 8,00 лв.

  • 1 бр. хладилна опаковка е с максимална вместимост до около 12 кг (в зависимост от обема на продуктите);
  • при изпращане с логистика количеството продукти, поставени в хладиното кашонче, трябва да е минимум 2 кг.

Колите ни се движат по дневен маршрут и няма възможност за предварително фиксирано или предпочитано време за доставка.

Ако желаете да получите поръчката си в съботен ден или с фиксирано време на доставка в делничен ден, изпращаме пратката чрез логистична фирма „Интерлогистика“. В такъв случай поръчката от месни продукти задължително се поставя в хладилна опаковка, чиято стойност от се начислява към заявката, а разходите по доставката, калкулирани по тарифата на куриера, са изцяло за Ваша сметка, независимо от стойността на поръчката. Точната сума ще Ви бъде съобщена с телефонно обаждане от наш оператор в деня на експедиране на заявката.

За страната (включително райони към Столична община извън зоните, които обслужваме)

Цената за доставка е за сметка на получателя и се начислява към стойността на поръчката.

Минималната стойност на поръчка за страната е 50,00 лв.

Минимално общо количество месни продукти на поръчка за страната: 2 кг.

Стойността на доставка включва транспорт + наложен платеж (освен случаите с плащане по банка) + хладилна опаковка, начислени към стойността на поръчката.

Стойността на транспорта се калкулира индивидуално за всяка поръчка, според килограмите и съгласно тарифите на логистична фирма „Интерлогистика". Месните продукти задължително се опаковат в термоизолиран хладилен кашон, който осигурява температурния режим. Стойността на 1 бр. кашон е 8,00 лв. и се заплаща допълнително. Един брой хладилен кашон може да побере поръчка с максимално тегло до около 12 кг (в зависимост от обема на продуктите). При необходимост се начислява повече от една хладилна опаковка. Минималното количество продукти, поставени в хладилно кашонче, не трябва да е под 2 кг. Точната сума ще Ви бъде съобщена с телефонно обаждане от наш оператор в деня на експедиране на заявката.

Какво представлява хладилната опаковка?

Когато доставката Ви е за град София, можете да поръчате и заплатите допълнително хладилна опаковка.

Поръчките на месни продукти за страната задължително пътуват с хладилна опаковка, чиято стойност се добавя към стойността на Вашата доставка.

Ние разработихме специална опаковка, която подържа необходимия температурен режим за транспортиране на замразени продукти. Тя представлява хладилен кашон, с изолирани със стиропор стени. Вътре, в самия кашон, всеки продукт е индивидуално опакован във вакуумно фолио или в своята собствена фабрична опаковка. За оптимално запазване на температурата докато достигнат продуктите до Вас, използваме сух лед, чиято температура е -78.50°C. Докосването му с незащитена кожа може да доведе до различни форми на измръзване. За това, ако при отваряне на кашона в него има останали парчета сух лед, не ги докосвайте с голи ръце. Пазете от деца!

Стойността на хладилната опаковка е 8.00 лв. за брой, като размерът ѝ е съобразен с обема на поръчката. Максималната вместимостта в един брой опаковка е поръчка с тегло до около 12 кг (в зависимост от обема на продуктите). Размерът на най-малката опаковка не допуска поставяне на продукти под около 2 кг (в зависимост от обема на продуктите).

Опаковката ни е ергономична и удобна за транспортиране. Освен това, кашонът може да се използва многократно, както и се да рециклира напълно.